Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Επιασε δουλειά ο Μίτσελ (pics)

Ολυμπιακός: Επιασε δουλειά ο Μίτσελ (pics)

Μετά την παρουσίασή του, ο Μίτσελ βρέθηκε στον Ρέντη και έπιασε αμέσως δουλειά – Ο Ισπανός φόρεσε τα ερυθρόλευκα για πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια.

Μίτσελ, η επιστροφή! Ο Ισπανός τεχνικός μετά την παρουσίασή του από τον Ολυμπιακό, πήγε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και έπιασε αμέσως δουλειά, με στόχο την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας και την επιστροφή στις νίκες.

Στις δηλώσεις που έκανε ο 59χρονος προπονητής, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τους Πειραιώτες, υποσχέθηκε σκληρή δουλειά και αμέσως πήγε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη για να γνωρίσει από κοντά τους νέους του ποδοσφαιριστές και να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη μεγάλη απόφαση: 24 παίκτες + τερματοφύλακες στο ρόστερ

Ο Μίτσελ σήκωσε μανίκια και άρχισε δουλειά, με στόχο η ομάδα να ανέβει επίπεδο και να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έδειξε στα προηγούμενα ματς.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο θα είναι το πρώτο μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων, αλλά και το ματς που θα κάνει ο Ισπανός τεχνικός την επανεμφάνισή του στον πάγκο των πρωταθλητών.

Ο 59χρονος τεχνικός ήταν ευδιάθετος και χαμογελαστός, δείχνοντας χαρούμενος και ευτυχισμένος που επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Στο «σπίτι του», όπως έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στα social media. Μια επιστροφή που ήθελε πάρα πολύ, όπως δήλωσε κατά την παρουσίασή του.

«Πραγματικά μου έχει μείνει αξέχαστο το πέρασμα από τον Ολυμπιακό, είναι ένα μέρος στο οποίο έχω μείνει πολύ καιρό και πραγματικά ένιωσα ένας από εσάς. Για αυτό συνέχισα να παρακολουθώ την ομάδα και να την αγαπώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός, ο οποίος όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ξανάσμιξε με τον Κώστα Φορτούνη, με τον οποίο συνυπήρξαν και στο πρώτο του πέρασμα από τον πάγκο των πρωταθλητών.

Ο Μίτσελ αρχίζει την ανοικοδόμηση της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, γνωρίζοντας ότι έχει μπροστά του ένα… βουνό να ανέβει, καθώς οι Ερυθρόλευκοι μετά τη διακοπή έχουν να δώσουν 12 αναμετρήσεις σε διάστημα 6 εβδομάδων.

Δείτε φωτογραφίες από την προπόνηση του Ολυμπιακού:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024