Από την ημέρα που πέθανε, χιλιάδες είναι τα αφιερώματα για την ζωή της . Τι έτρωγε, ποια ήταν τα χόμπι της, τα φορέματα που διάλεγε για τις επίσημες εμφανίσεις της και πολλές ακόμη πληροφορίες σχετικά με την ζωή της, τόσο ως βασίλισσα όσο και ως σύζυγος και μητέρα.
Την παρακάτω φωτογραφία την αλιεύσαμε από το διαδίκτυο.
Και σταυροπόδι
Πρόκειται για μια σπάνια φωτογραφία η οποία απεικονίζει την Βασίλισσα Ελισάβετ με μίνι φόρεμα. Βρίσκεται στο αεροπλάνο και διαβάζει εφημερίδα.
Ακόμη ένα αξιοσημείωτο της πόζας είναι το γεγονός, ότι, κάθεται σταυροπόδι.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας