Ασένσιο: Έμεινε ξανά στον πάγκο και τα «έσπασε» όλα…
Ο Μάρκος Ασένσιο δεν επιλέχθηκε από τον Κάρλος Αντσελότι για την αναμέτρηση κόντρα στην Μαγιόρκα, με τον Ισπανό άσο να μην μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό του.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να κάμψει την αντίσταση (4-1) της Μαγιόρκα κάνοντας έτσι το 6Χ6, όντας μόνη πρώτη στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.
Ωστόσο όπως φαίνεται ο Κάρλος Αντσελότι έχει να διαχειριστή ένα μεγάλο «πονοκέφαλο» ο οποίος ακούει στο όνομα Ασένσιο. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, σε ακόμα ένα παιχνίδι της Ρεάλ δεν χρησιμοποιήθηκε, δείχνοντας την απογοήτευσή και τον εκνευρισμό του.
Μέχρι στιγμής στη σεζόν ο Ασένσιο έχει καταγράψει τρείς συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να βρεί δίχτυα.
Οι «κιτρινόμαυροι» έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει το σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Βόλο και ο Μισεουί.
Η αποστολή του ΟΦΗ επέστρεψε στη βάση της και οι οπαδοί της ομάδας την αποθέωσαν στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.