Εκεί η διασταύρωση στους «8» κρύβει μια μεγάλη παγίδα αφού κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσουμε την Γερμανία του Ντένις Σρέντερ και της παρέας του, που είναι το φαβορί απέναντι στο Μαυροβούνιο, στο κατάμεστο Βερολίνο σε μια πρώτη πολύ δύσκολη μονομαχία που θα δείξει αν η εθνική μας ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αντίξοες συνθήκες.
Σε περίπτωση που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του προκριθούν στους ημιτελικούς θα βρουν σε μεγάλο ποσοστό τον νικητή της τιτανομαχίας των 16. Ισπανία ή Λιθουανία αφού το ταμπλό που έχει δημιουργηθεί πολύ δύσκολα θα ανακόψει κάποια από τις δύο ομάδες πριν την 4αδα.
Στα καλά νέα είναι ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε μέχρι τον τελικό τα φαβορί που είναι η Σλοβενία και η Σερβία αλλά και η Γαλλία είναι στην άλλη μεριά και θα μονομαχήσουν για μια θέση στον μεγάλο τελικό.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Με τον Όστιν Ριβς να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση με 35 πόντους, οι Λος Άντζελες Λέικερς νίκησαν δύσκολα τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στο σημαντικότερο ματς της βραδιάς στο NBA, αλλά ανησυχούν αφού είδαν τον Λούκα Ντόντσιτς να αποχωρεί με πρόβλημα τραυματισμού.
Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη και Έλενα Ξενάκη συμπεριλήφθησαν στην καλύτερη επτάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο της Πορτογαλίας, στο οποίο η Εθνική μας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.
Να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκινήσει έτσι νέο θετικό σερί στην Ευρωλίγκα, θέλει ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής (6/2, 21:15) στο ΣΕΦ, υποδεχόμενος τη Βίρτους Μπολόνια.
Δύο θρύλοι του ιταλικού ποδοσφαίρου αντάμωσαν στο Ρίο, με τον Κάρλο Αντσελότι να υποδέχεται τον Φάμπιο Καναβάρο και τους δύο να ανταλλάζουν δώρα και να θυμούνται τα... παλιά.