Εκεί η διασταύρωση στους «8» κρύβει μια μεγάλη παγίδα αφού κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσουμε την Γερμανία του Ντένις Σρέντερ και της παρέας του, που είναι το φαβορί απέναντι στο Μαυροβούνιο, στο κατάμεστο Βερολίνο σε μια πρώτη πολύ δύσκολη μονομαχία που θα δείξει αν η εθνική μας ομάδα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αντίξοες συνθήκες.
Σε περίπτωση που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του προκριθούν στους ημιτελικούς θα βρουν σε μεγάλο ποσοστό τον νικητή της τιτανομαχίας των 16. Ισπανία ή Λιθουανία αφού το ταμπλό που έχει δημιουργηθεί πολύ δύσκολα θα ανακόψει κάποια από τις δύο ομάδες πριν την 4αδα.
Στα καλά νέα είναι ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε μέχρι τον τελικό τα φαβορί που είναι η Σλοβενία και η Σερβία αλλά και η Γαλλία είναι στην άλλη μεριά και θα μονομαχήσουν για μια θέση στον μεγάλο τελικό.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Μια μέρα σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέστρεψε στον Ολυμπιακό και από τότε κατακτά μόνο κορυφές. Τα πεπραγμένα του και η εικόνα της εξαετίας…
Ο Λεβαδειακός συνεχίζει να νικάει και να εντυπωσιάζει και ο Παναθηναϊκός δεν θα είναι καθόλου εύκολο να τον προσπεράσει για τη μάχη της τετράδας της Stoiximan Super League.
Ο Άλεκ Πίτερς είναι ο MVP της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL και αναδεικνύεται για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα ο πολυτιμότερος, μετά την εξαιρετική του εμφάνιση απέναντι στην Καρδίτσα.