Ποια είναι τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν τον Σεπτέμβριο
Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστος για τα τρία συγκεκριμένα ζώδια, που πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για εξελίξεις στην προσωπική ζωή τους.
Διανύουμε την εποχή του Ζυγού, η οποία δεν είναι μια εύκολη περίοδος για πολλές σχέσεις. Πολλοί από εσάς θα συνειδητοποιήσετε πως ίσως η σχέση σας λειτουργεί κατά πολλές έννοιες μονοδιάστατα.
Στα μέσα του μήνα η Πανσέληνος στους Ιχθείς ρίχνει φως στο τί είναι αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη αλλά και επιθυμείτε. Όχι μόνο τα παραπάνω αλλά και η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, θα παίξει καθοριστικό ρόλο.
Πρώτον, θα βοηθήσει ορισμένα ζώδια να δουν με μια πιο καθαρή ματιά την πραγματικότητα και δεύτερον θα υπάρχει τάση και όρεξη για εξέλιξη.
Διαβάστε επίσης: Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: προβλέψεις για όλα τα ζώδια
Τα ζώδια που θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στις σχέσεις τους

Ταύρος
Φέτος οι εκλείψεις πραγματοποιούνται τόσο στο ζώδιο του Ταύρου, όσο και στο ζώδιο του Σκορπιού. Σε αυτά τα δύο ζώδια θα υπάρξουν δραματικές αλλαγές στη σχέση τους. Δεν είστε ικανοποιημένοι αφού και εσείς παραμένετε στάσιμοι, επίσης όμως νιώθετε πως δεν υπάρχει επικοινωνία πια με τον/την σύντροφό σας και δεν εμπνέεστε πια από το πρόσωπό του/της.
Σκορπιός
Όπως και ο Ταύρος, έτσι και εσείς επηρεάζεστε από τις εκλείψεις. Έχετε ήδη αρχίσει να συνειδητοποιείτε ότι δεν μπορείτε να συμβιβάζεστε και να παραμένετε επιφανεικά σε σχέση.
Έτσι, ο Σεπτέμβριος φέρνει την ανατροπή και για εσάς. Προσοχή όμως, για να μπορέσετε να είστε ανοιχτοί σε αλλαγές πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεκαθαρίσει τυχόν εναπομείναντες «ιστούς αράχνης» από παλιές ιστορίες ή εραστές του παρελθόντος.
Τοξότης
Ο Σεπτέμβριος θα σας βοηθήσει να κοιτάξετε τί χρειάζεστε από μια σχέση αντί να προσπαθείτε να συμβιβαστείτε σε μια κατάσταση. Για εσάς, ο Σεπτέμβριος φέρνει ξεκάθαρα μηνύματα για να βγείτε από μια σχέση που σας κρατά πίσω μιας και η στασιμότητα δεν σας ταιριάζει.
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;
- Βασίλης Κικίλιας: «Οι θαλάσσιες μεταφορές ενώνουν στρατηγικά Ελλάδα και Αίγυπτο»
- Εάν η μείωση του λειτουργικού κόστους είναι σκοπός μιας επιχείρησης, το αυτόνομο SOC είναι η λύση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)
























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [18.01 – 24.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/POSTER-copy-7-315x220.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)










































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442