Στην πρώτη δοκιμασία μετά τον θρίαμβο του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Μονάχου, ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε την τρίτη θέση στο δυνατό μίτινγκ της Λουκέρνης, στο οποίο… πρωταγωνίστησαν ο αέρας, το κρύο και η δυνατή βροχή.
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και κορυφαίος αθλητής του μήκους δεν κατάφερε να νικήσει τον Ελβετό Σάιμον Έχαμερ, ο οποίος αγωνιζόταν στο «σπίτι» του και σημείωσε 8.00μ., αλλά και τον Τζαμαϊκανό Τάτζαϊ Γκέιλ (7.98μ.).
Οι δύο πρώτες προσπάθειες του αθλητή του Γιώργου Πομάσκι ήταν άκυρες, ενώ στην τρίτη πήδηξε στα 7.50μ., για να σημειώσει με τη σειρά στη συνέχεια 7.49μ., 7.02, μέχρι το 7.94 (-0.5), που ήταν και η καλύτερη του προσπάθεια.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Κέντρικ Ναν δεν θα είναι διαθέσιμος ούτε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εκτός και ο Ντίνος Μήτογλου για τον Εργκίν Αταμάν
Από τις καθυστερήσεις και τις αλλαγές μέχρι το VAR σε κόρνερ και κίτρινες κάρτες – τι αποφασίστηκε στο Λονδίνο από την IFAB και πώς επηρεάζεται το παιχνίδι
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.