Στη Segunda Division και την Ανδόρρα, που ανήκει στον Ζεράρ Πικέ, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Χρήστος Αλμπάνης, ως δανεικός χωρίς οψιόν από την ΑΕΚ.
Αποχωρεί από την ΑΕΚ ο Χρήστος Αλμπάνης. Όπως έγινε γνωστό η Ένωση έφτασε σε συμφωνία για τον δανεισμό του Έλληνα άσου στην Ανδόρρα.
Πρόκειται για την ομάδα που ανήκει στον Ζεράρ Πικέ και αγωνίζεται στη Seguda Division έχοντας πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα στη σεζόν καθώς βρίσκεται στη 15η θέση της βαθμολογίας.
Η συμφωνία αφορά σε δανεισμό για έναν χρόνιο χωρίς να υπάρχει όμως οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ο Αλμπάνης θα ταξιδέψει αύριο (1/9) για την Ανδόρρα ώστε να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει.
Ο 27χρονος εξτρέμ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την ΑΕΚ και έχει καταγράψει 81 συμμετοχές με 7 γκολ και 5 ασίστ στην παρουσία του με τα κιτρινόμαυρα.
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.