Θυμίζουμε πως η RedBird Capital Partners κατέχει το 11% της ιδιοκτήτριας εταιρείας της Λίβερπουλ.
Τέλος ο ιδρυτής της RedBird, Τζέρι Καρντινάλε έκανε δηλώσει μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς:
«Έχουμε σαφές όραμα για τη Μίλαν. Να υποστηρίξουμε τους ταλαντούχους παίκτες και το προπονητικό τιμ για να φέρουν επιτυχίες στο γήπεδο και να επιτρέψουμε στους φιλάθλους μας να ζήσουν μεγάλες εμπειρίες με αυτό το ιστορικό κλαμπ.
Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε το δίκτυό μας παγκοσμίως, αλλά και την ικανότητά μας στην ανάπτυξη αθλητικών σταδίων για να διατηρήσουμε τη Μίλαν στην κορυφή του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου».
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.