Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό της ΑΕΚπροσγειώθηκε ο Νίκλας Ελίασον. Έστω και με καθυστέρηση τριών ωρών, ο 26χρονος έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Κυριακής (28/8).
Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός αναμένεται να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κάποια μεγάλη ανατροπή, θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» έως το καλοκαίρι του 2027.
Η Ένωση έκλεισε οριστικά χθες την υπόθεση, προσφέροντας στη Νιμ κάτι παραπάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ελίασον αναμένεται να τεθεί άμεσα στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει θέση στην αποστολή της Ένωσης για το επόμενο παιχνίδι, με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η υπόθεση του Nικολάς Σάντσεθ Ιθκιέρδο αποκαλύπτει πώς τα παράνομα στοιχήματα μετατρέπουν τα χαμηλότερα επίπεδα του επαγγελματικού τένις σε ζώνες υψηλού κινδύνου
Γιατί η καθυστέρηση στην υπόθεση των 115 κατηγοριών της Μάντσεστερ Σίτι δεν είναι απλώς νομικό ζήτημα, αλλά ένας υπαρξιακός κίνδυνος για την Premier League
Ο Μιγκέλ Άνχελ Κορόνα μίλησε για το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι μαζί με τον Ράφα Μπενίτεθ προσπαθούν να κάνουν καλύτερους τους Πράσινους.