Στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για λογαριασμό της ΑΕΚπροσγειώθηκε ο Νίκλας Ελίασον. Έστω και με καθυστέρηση τριών ωρών, ο 26χρονος έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Κυριακής (28/8).
Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός αναμένεται να περάσει από όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψει κάποια μεγάλη ανατροπή, θα υπογράψει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» έως το καλοκαίρι του 2027.
Η Ένωση έκλεισε οριστικά χθες την υπόθεση, προσφέροντας στη Νιμ κάτι παραπάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ. Ο Ελίασον αναμένεται να τεθεί άμεσα στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και μάλιστα δεν αποκλείεται να πάρει θέση στην αποστολή της Ένωσης για το επόμενο παιχνίδι, με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
LIVE: Κόμο – Μίλαν. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κόμο – Μίλαν για τη 16η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Γαλλικό εφετείο επιβεβαίωσε ότι ο δύο φορές χρυσός Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση θα δικαστεί για τον φερόμενο βιασμό και τη σεξουαλική επίθεση της κόρης του προπονητή του, η οποία ήταν 13 ετών τότε.