Σε κατ’ ιδίαν επικοινωνία προχώρησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με τον γενικό περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Λιμπινάκη Γεώργιο, μετά τις αναφορές για παρέμβαση στο θέμα της επιβολής σχετικού προστίμου και αφαίρεσης πινακίδων στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Ηγουμενίδη, στην περιοχή Κοίλιαρη, επειδή παραβίασε τον ΚΟΚ (κώδικα οδικής κυκλοφορίας).
Ούτε κατά διάνοια
Όπως αναφέρει μέσω του λογαριασμού του στο twitter ο Τάκης Θεοδωρικάκος «σύμφωνα με πληροφορίες ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη διεμήνυσε πως «ούτε κατά διάνοια δεν πρέπει να αλλάξει οτιδήποτε όσον αφορά την κλήση και τις ποινές που επιβλήθηκαν στον εν λόγω βουλευτή, για παραβίαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας