Δέσποινα Βανδή – Μελίνα Νικολαΐδη: Μαμά και κόρη είναι αχώριστες – Φωτογραφίες από τη βόλτα στη Γλυφάδα
Δείτε τις φωτογραφίες...
Αχώριστες φαίνεται πως είναι η Δέσποινα Βανδή και η κόρη της Μελίνα Νικολαΐδη.
Πρόσφατα μαμά και κόρη βρέθηκαν να απολαμβάνουν τη βόλτα τους στους δρόμους της Γλυφάδας, με τη διάθεσή τους να είναι εμφανώς ανεβασμένη αφού ήταν συνεχώς χαμογελαστές και δε σταμάτησαν στιγμή να αστειεύονται μεταξύ τους.
Δείτε τις εικόνες:



Η Δέσποινα Βανδή άλλωστε, δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία που έχει στην κόρη της η οποία σε λίγο καιρό πρόκειται να μετακομίσει στο εξωτερικό προκειμένου να αρχίσει της σπουδές της πάνω στο μιούζικαλ με το οποίο θέλει να ασχοληθεί.
Η τρυφερή ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για την κόρη της
«Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσυ τις διαδρομές σου τις στάσεις σου τους συνεπιβάτες σου τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου τα όνειρα σου.
Aπόλαυσε τις επιτυχίες σου αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται!
Σε αγαπάω μωρό μου», έγραψε πρόσφατα η τραγουδίστρια σε ανάρτηση που είχε κάνει για την αποφοίτηση της κόρης της αποδεικνύοντας πως είναι έτοιμη να τη στηρίξει σε κάθε της βήμα.
Την ίδια στήριξη όμως στις επιλογές της μητέρας της δείχνει και η Μελίνα αφού έχει αποδείξει ότι εγκρίνει και με το παραπάνω τη σχέση της μητέρας της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.
- Τενερίφη: Ακόμα 4 τουρίστες νεκροί στην Ισπανία εξαιτίας γιγάντιων κυμάτων
- Σουδάν: Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος – Δεν υπάρχουν επιζώντες
- Η αστυνομία στο Βερολίνο, μπορεί να μπει σε σπίτια και να εγκαθιστά κατασκοπευτικό λογισμικό
- Υεμένη: Ο Γκουτέρες καταδικάζει την παραπομπή υπαλλήλων του ΟΗΕ σε δίκη από τους Χούθι
- Ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου του Κεντάκι πέθανε από πυροβολισμό και ακόμα ένας δίνει μάχη για την ζωή του
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Ελληνες κυανόκρανοι στη Λωρίδα της Γάζας
- Η πρόεδρος της χώρας καταγγέλλει «εκλογικό» και ψηφιακό «πραξικόπημα» στην Ονδούρα
- Σε προχωρημένες επαφές με τον Μόντε Μόρις ο Ολυμπιακός (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις



![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-127x85.jpg)


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)














































![Αεροπλάνο προσγειώνεται πάνω σε αυτοκίνητο και όλοι επιβιώνουν με γρατζουνιές! [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/plane-crash231-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442