Πάτρα: Κρεοπώλης πέθανε μέσα στο μαγαζί του – Το τελευταίο κεφάλαιο μιας οικογενειακής τραγωδίας
Ο 68χρονος κρεοπώλης στην Πάτρα έφυγε από τη ζωή πιθανότατα λόγω ανακοπής. Το προηγούμενο διάστημα είχαν πεθάνει η σύζυγός του και το ένα παιδί του, ενώ τραγική φιγούρα είναι ο 14χρονος γιος που μένει πίσω χωρίς οικογένεια.
Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Πάτρα. Νεκρός είναι 68χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατέληξε μέσα στο κατάστημά του στην περιοχή Ταραμπούρα αργά χθες το απόγευμα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε και εξέπνευσε πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να προσπαθούν με ΚΑΡΠΑ να επαναφέρουν τον 68χρονο, ήταν όμως ήδη αργά.
Ο άτυχος 68χρονος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Τραγική ειρωνεία είναι ότι πριν από 7 μήνες ο κρεοπώλης είχε χάσει την 60χρονη σύζυγό του από κοροναϊό.
Ωστόσο, το πρώτο χτύπημα της μοίρας ήρθε πριν από μερικά χρόνια όταν το 17χρονο παιδί τους σκοτώθηκε σε τροχαίο. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει ακόμη ένα παιδί, το οποίο σήμερα είναι 14 ετών, και μένει πίσω χωρίς οικογένεια.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.