Την ολοκλήρωση του δανεισμού του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης (1/6) η Ομόνοια, με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να επιστρέφει στον Ολυμπιακό.
Η κυπριακή ομάδα ευχαρίστησε τον Λατινοαμερικάνο για τη βοήθειά του στην κατάκτηση του Κυπέλλου, με τον Λοβέρα να παίρνει πλέον τον δρόμο της επιστροφής για τον Ρέντη. Ο 23χρονος, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2024, πραγματοποίησε συνολικά 17 συμμετοχές με την Ομόνοια, έχοντας 4 ασίστ στο ενεργητικό του.
Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνουμε πως ο δανεισμός του Μαξιμιλιάνο Λοβέρα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς έχει ολοκληρωθεί. Ο Μάξι αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το τελευταίο εξάμηνο, στέφθηκε κυπελλούχος και κατέγραψε 17 συμμετοχές. Η προσθήκη του Μάξι Λοβέρα βοήθησε σημαντικά την ομάδα μας στην κατάκτηση του κυπέλλου και τον ευχαριστούμε θερμά για αυτό».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Σοσιεδάδ Αλεξ Ρεμίρο απάντησε στη φημολογία της μετακόμισής του στο «Καμπ Νου». Μίλησε και για τη σχέση του με τον Χοάν Γκαρθία, ο οποίος τον χαρακτήρισε «γάτα»