Σαλάχ: «Θα παραμείνω στη Λίβερπουλ και τη νέα σεζόν»
Μήνυμα παραμονής στην Λίβερπουλ έστειλε ο Μο Σαλάχ.
Η Λίβερπουλ προετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό του Champions League κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαΐού στο Παρίσι.
Λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ματς μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους φίλους των «Reds». Πιο συγκεκριμένα ο Μο Σαλάχ ξεκαθάρισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ματς της χρονιάς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης πως θα συνεχίσει να φοράει την κόκκινη φανέλα και τη νέα σεζόν, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το 2023.
«Θα μείνω σίγουρα στη Λίβερπουλ και τη νέα σεζόν. Δεν θέλω να είμαι εγωιστής. Στο μυαλό μου δεν υπάρχει η σκέψη του συμβολαίου. Είναι μια πολύ σημαντική εβδομάδα για την ομ΄δαα, για εμάς. Θέλω να κερδίσω ξανά το Champions League. Θέλω να δω τον Χέντο να σηκώνει ξανά αυτό το τρόπαιο», δήλωσε ο «Φαραώ» και οποιαδήποτε εξέλιξη θα ακολουθήσει μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι του Παρισιού (28/5,22.00).
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- UEFA: Υποβιβάστηκε ο Σιδηρόπουλος από την ελίτ κατηγορία
- Γιατί σιώπησε ο Λανουά στη ΓΣ της ΕΠΟ
- Ο Ετό απέκλεισε τον Αμπουμπακάρ για να μην του σπάσει το ρεκόρ
- Formula 1: Το «φαινόμενο Μοντετζέμολο»
- Κόπα Άφρικα: Μπρούνο και Ντέσερς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας
- Αγωνία στην ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού: Εκτός προπόνησης ο Σίλβα
- Μπιανκόν: «Μπροστά μας έχουμε ακόμα δύο τελικούς στο Champions League – Ενωμένος ο Ολυμπιακός»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442