Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βαλβέρδε: «Ο Σαλάχ έδειξε ασέβεια προς την Ρεάλ»

Βαλβέρδε: «Ο Σαλάχ έδειξε ασέβεια προς την Ρεάλ»

Δεν… άρεσε ιδιαίτερα στον Φεντερίκο Βαλβέρδε η τοποθέτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ, ενόψει του σαββατιάτικου (28/5) τελικού του Champions League.

Δεν… άρεσε ιδιαίτερα στον Φεντερίκο Βαλβέρδε η τοποθέτηση του Μοχάμεντ Σαλάχ, ενόψει του σαββατιάτικου (28/5) τελικού του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας πως προτιμούσε τους «μερένχες» απ’ την Μάντσεστερ Σίτι.

Ο διεθνής Ουρουγουανός μέσος της «βασίλισσας» σε δηλώσεις του στα ισπανικά ΜΜΕ, έδειξε έναν σχετικό εκνευρισμό, κάνοντας λόγο για «ασέβεια» απ’ την πλευρά του Αιγύπτιου σούπερ σταρ της Λίβερπουλ.

«Προφανώς, είναι δηλώσεις τις οποίες ο καθένας μπορεί να εκλάβει όπως θέλει. Είμαι αντίπαλός του και ένιωσα σαν να έδειξε ασέβεια προς τη Ρεάλ Μαδρίτης και τους ποδοσφαιριστές της. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και να προσπαθήσουμε να δείξουμε γιατί βρισκόμαστε στον τελικό, ελπίζοντας πως θα χαρίσουμε ακόμα μία κούπα στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε ο Βαλβέρδε και πρόσθεσε για τον τελικό:

«Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, γιατί εκεί που τα παιχνίδια έμοιαζαν χαμένα, η ομάδα δεν αισθανόταν καλά και δεν μπορούσε να βρει χώρους, οι φίλαθλοί μας ήταν πάντα εκεί για να μας στηρίξουν. Αυτό είναι κάτι πολύ θετικό για εμάς, μας δίνει μια ενέργεια που δεν μπορεί να εξηγηθεί. Το παιχνίδι δεν τελειώνει αν δεν σφυρίξει για τελευταία φορά ο διαιτητής.

Το δυσκολότερο ήταν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να προκριθείς όταν βρίσκεσαι πίσω στο 89ο λεπτό και μέχρι να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου νικούσαμε. Αυτά δεν συμβαίνουν συχνά στη ζωή. Δεν ξέρω αν είναι ο φόβος που αισθάνονται οι αντίπαλοι ή η πίεση που δημιουργούν το γήπεδο και οι οπαδοί μας.

Γνωρίζουν πως αντιμετωπίζουν τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι ικανή για όλα. Όταν το τεχνικό επιτελείο, η ομάδα και οι φίλαθλοι αισθάνονται έτσι, είναι σαν το Τρίγωνο των Βερμούδων».

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024