Κορυφαίος παίκτης της σεζόν στην Premier League αναδείχθηκε ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, καθώς ο Βέλγος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, που είχε κερδίσει το βραβείο και το 2019/20, έγινε ο τέταρτος παίκτης που κερδίζει το βραβείο δεύτερη φορά, μετά τους Τιερί Ανρί, Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεμάνια Βίντιτς.
Μια αγωνιστική πριν τελειώσει η Premier League, όπου θα κριθεί και ο τίτλος ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Λίβερπουλ, ο Ντε Μπρόινε μετρά ήδη μέσα στη χρονιά 15 γκολ και 7 ασίστ σε 29 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Ο ηγέτης της Σίτι κέρδισε την πλειοψηφία των προτιμήσεων στην ψηφοφορία τόσο του κοινού, όσο και των 20 αρχηγών των ομάδων της Premier League αλλά και ενός πάνελ ειδικών.
Οι άλλοι επτά υποψήφιοι για το βραβείο ήταν οι Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ, Τζάροντ Μπόουεν, Ζοάο Κανσέλο, Μπουκαγιό Σακά, Μοχάμεντ Σαλάχ, Σον Χέουνγκ-Μινγκ και Τζέιμς Γουόρντ-Πράουζ.
Ladies and gentlemen, your two-time @easports Player of the Season…
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.