Νεκρός σε δάσος στο νότιο Λονδίνο βρέθηκε ένας 14χρονος, ο οποίος αγνοούνταν τις τελευταίες πέντε ημέρες.
Όπως ανακοίνωσε η μητροπολιτική αστυνομία ο 14χρονος μαθητής εθεάθη για τελευταία φορά να επιβιβάζεται σε λεωφορείο και στη συνέχεια τα ίχνη του χάθηκαν.
Ο θάνατος αντιμετωπίζεται, προς το παρόν, ως ανεξήγητος.
Ο Jamie Daniel, 14 ετών, εθεάθη για τελευταία φορά γύρω στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης 11 Μαΐου να επιβιβάζεται στο λεωφορείο της γραμμής 132 από το Eltham μετά το σχολείο.
«Ο θάνατος αντιμετωπίζεται προς το παρόν ως ανεξήγητος, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται. Θα ετοιμαστεί φάκελος για τον ιατροδικαστή» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας