Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με τον Μάρτινς Ζίμπαρτς να τονίζει στις δηλώσεις του πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα.
Παράλληλα, ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο, αναφέροντας ότι έκαναν εξαιρετική ατμόσφαιρα και βοήθησαν πάρα πολύ.
Οι δηλώσεις του Μάρτινς Ζίμπαρτς:
«Αυτός είναι ο χαρακτήρας αυτής της ομάδας! Μετά από δύο ήττες, πήραμε το μάθημα και αντιδράσαμε. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και μας βοήθησε πολύ ο κόσμος μας, με αυτή την ατμόσφαιρα που δημιούργησε.
Τώρα, θα προετοιμαστούμε για τον επόμενο τελικό, θα κάνουμε τις αναλύσεις μας και πρέπει να κρατήσουμε τη συγκέντρωση που είχαμε σήμερα».
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου θα συναντηθεί με τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή στη Θεσσαλονίκη και την Τρίτη (24/2) αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα και να κάνει την πρώτη του προπόνηση.
Καυστικός ο πρώην πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ για τη σχέση του Τζιάνι Ινφαντίνο με τον Ντόναλντ Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι «μετατρέπει το ποδόσφαιρο σε πολιτική».
Ο Άρης μετράει μόλις δύο εντός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα φέτος, με τελευταία αυτή με 2-1 επί της ΑΕΛ στις 29 Νοεμβρίου. Έκτοτε έχει συμπληρώσει 86 συνεχόμενες ημέρες χωρίς εντός έδρας «τρίποντο».