Με πολλά προβλήματα θα παραταχθεί ο Άρης στην Τούμπα την Τετάρτη, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Ο Χερμάν Μπούργος δεν μπορεί να υπολογίζει σε αρκετούς παίκτες, αφού έμειναν εκτός οι Λούκας Σάσα, Γκάνεα, Εντιαγέ, αλλά και οι Μπεναλουάν και Κρίστιαν Λόπες, με τον Αργεντινό τεχνικό να έχει περιορισμένες λύσεις.
Από την άλλη ωστόσο, έχει και ένα θετικό, καθώς επιστρέφει στην αποστολή ο Αμπουμπακάρ Καμαρά που εξέτισε την τιμωρία του μετά την κόκκινη κάρτα που είχε δεχτεί κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:
«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (11/05), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.
Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας (18:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.
Ο αναλυτής του NBA Κέντρικ Πέρκινς τόνισε σε δηλώσεις του ότι το γεγονός πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν ξεκαθαρίζει το θέμα της παραμονής του ή όχι στους Μιλγουόκι Μπακς, συνιστά λανθασμένο χειρισμό.