Προτελευταία… στροφή των play out του ελληνικού πρωταθλήματος και ο Παναιτωλικός φιλοξένησε στο Αγρίνιο τον Βόλο. Αδιάφορο βαθμολογικά το ματς, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.
Μετά και την αποψινή, λευκή ισοπαλία, οι δυο σύλλογοι συνεχίζουν να βαδίζουν χέρι-χέρι στα play out. Στους 37 βαθμούς τόσο ο Παναιτωλικός, όσο και ο Βόλος, με τους Αγρινιώτες να δοκιμάζονται στη Νίκαια την τελευταία αγωνιστική, ενώ η ομάδα του Μπράτσου υποδέχεται τον ΟΦΗ.
Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο ματς, χάνοντας την πρώτη καλή ευκαιρία στο 12΄. Ο Βέργος έπιασε την κεφαλιά, με τον Κλέιμαν να κατεβάζει… ρολά. Στο 27΄ και πάλι ο Βέργος απείλησε, με τον Τσοκάνη να σώζει πάνω στη γραμμή τον Βόλο.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Βόλος έκανε αισθητή την παρουσία του με τον Μπαριέντος. Ο άσος των φιλοξενούμενων δοκίμασε το πόδι του, με τον Ανέστη να αποκρούει.
Στο 72′ ο Νταγκό έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά αστόχησε από κοντινή απόσταση και στο 77΄ ο Φαν Βέερτ σπατάλησε ακόμη μια ευκαιρία.
Κάπως έτσι, το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα με τις δυο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.
Η ΑΕΚ πραγματοποίησε σούπερ πρώτο ημίχρονο (σκορ 28-53) νίκησε με σαρωτικό τρόπο στην Καρδίτσα (90-62) κι έκανε το 4Χ4 στη φάση των «16» του BCL. Παρέμεινε χωρίς νίκη η ομάδα της Θεσσαλίας.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Παρακολουθήστε live στις 22:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 26η αγωνιστική της Premier League.
Η 67χρονη Μαντόνα παρακολούθησε τον αγώνα της Τότεναμ εναντίον της Τσέλσι για το πρωτάθλημα U14. Η αγάπη της 67χρονης «βασίλισσας της ποπ» για το ποδόσφαιρο.
Η διοίκηση της Νάπολι και ο δήμος της πόλης παίρνουν άμεσα μέτρα για το ιστορικό γήπεδο, μετά τις σοκαριστικές εικόνες στα social media, από το παιχνίδι των «παρτενοπέι» με την Τσέλσι για το Champions League