Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (6/5) σε κεντρικό καφέ, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το τοπικό tempo24.news, το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς, έγινε περίπου στις 9 το βράδυ και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνθρωπος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου.
Στο σημείο πήγε δύναμη της Αστυνομίας για να ερευνήσει το σημείο που έγινε το συμβάν…
Μεγάλη αναστάτωση
Στο κατάστημα επικράτησε μεγάλη αναστάτωση με τους θαμώνες να βλέπουν τον τραυματία αιμόφυρτο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άλλα δύο άτομα, άμεσα τον επιβίβασαν στο αυτοκίνητό τους, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο του Ρίου και αφού τον άφησαν έξω από τα Επείγοντα έγιναν καπνός.
«Ήταν ατύχημα» λέει το θύμα
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς, το θύμα της επίθεσης ισχυρίστηκε ότι είχε ραντεβού με έναν φίλο του, ο οποίος ήθελε να του δείξει το καινούριο του όπλο.
Όπως λέει ο ίδιος, το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος τα αποδίδει όλα σε ατύχημα, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άτομο που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.