Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (6/5) σε κεντρικό καφέ, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα.
Σύμφωνα με το τοπικό tempo24.news, το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς, έγινε περίπου στις 9 το βράδυ και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνθρωπος που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου.
Στο σημείο πήγε δύναμη της Αστυνομίας για να ερευνήσει το σημείο που έγινε το συμβάν…
Μεγάλη αναστάτωση
Στο κατάστημα επικράτησε μεγάλη αναστάτωση με τους θαμώνες να βλέπουν τον τραυματία αιμόφυρτο.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα άλλα δύο άτομα, άμεσα τον επιβίβασαν στο αυτοκίνητό τους, τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο του Ρίου και αφού τον άφησαν έξω από τα Επείγοντα έγιναν καπνός.
«Ήταν ατύχημα» λέει το θύμα
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.news, στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς, το θύμα της επίθεσης ισχυρίστηκε ότι είχε ραντεβού με έναν φίλο του, ο οποίος ήθελε να του δείξει το καινούριο του όπλο.
Όπως λέει ο ίδιος, το όπλο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.
Παρά το γεγονός ότι ο ίδιος τα αποδίδει όλα σε ατύχημα, αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για άτομο που στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.