Τα γενέθλιά του είχε το Σάββατο (30/4) ο Σάκης Τανιμανίδης, ωστόσο βρίσκεται στην Αμερική για επαγγελματικούς λόγους και δεν μπορούσε να τα γιορτάσει με την οικογένειά του.
Φυσικά, η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, δεν το άφησε έτσι.
Αφού του ευχήθηκε με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στη συνέχεια του έκανε μια ιδιαίτερη έκπληξη.
Πήρε τις δίδυμες κόρες τους αγκαλιά και κάλεσε τον αγαπημένο της με βιντεοκλήση για να του τραγουδήσουν το «χρόνια πολλά».
Μάλιστα, είχε τοποθετήσει και ένα κερί σε μία μικρή πάστα.
«Τα καλύτερα Χρόνια Πολλά που έχω ακούσει…ακόμα κι αν είναι από βίντεο-κλήση! Αφού φέτος έτυχε να είμαι μακριά στα γενέθλιά μου, αυτό είναι το αμέσως καλύτερο δώρο. Πολύ σύντομα κι από κοντά», έγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης και πόσταρε το βίντεο, στο οποίο φαίνεται χαρούμενος αλλά και συγκινημένος.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας