Γιάννης Μπέζος: Ο διάσημος ηθοποιός που είναι ο γαμπρός του
Είναι μαζί οκτώ χρόνια και ο έρωτάς τους δεν κρύβεται
Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.
Μαζί έχουν μια κόρη, την Ηρώ, η οποία έχει πάρει το ταλέντο τους και διαγράφει τη δική της πορεία στην υποκριτική.
Η 33χρονη τα τελευταία χρόνια έχει συμμετάσχει σε πολλές ταινίες στον κινηματογράφο αλλά και σε θεατρικές παραγωγές.
Την ίδια ώρα, είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς έχει βρει στον έρωτα στο πλευρό του Μιχάλη Τιτόπουλου.
Πρόκειται για τον ηθοποιό που υποδύθηκε τον γιο της Ελένης Ράντου στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις».
Είναι μαζί 8 χρόνια και δεν διστάζουν να μιλήσουν ανοιχτά για τη σχέση τους.
Μάλιστα, ο γαμπρός έχει αποκαλύψει ότι έχει γνωρίσει και τον μέλλοντα πεθερό.
Σε συνέντευξή του, στην εκπομπή «Στούντιο 4», έχει αναφερθεί στο πως γνωρίστηκαν με την Ηρώ Μπέζου αλλά και πως γνώρισε τον πατέρα της.
«Ναι είμαστε μαζί οκτώ χρόνια. Με την Ηρώ πρώτα ήμασταν συνεργάτες και φίλοι και αργότερα αναπτύχθηκε κάτι το οποίο κατέληξε να είναι σχέση, την ερωτεύτηκα, την κυνήγησα. Στην αρχή με έβλεπε μόνο ως φίλο. Η ίδια είπε όχι στην αρχή… Αυτό δεν με πτόησε. Από τότε μου βγήκε κάτι συντροφικό… Είναι περίεργο να δουλεύεις με την σύντροφό σου. Έχει και τις άσχημες πλευρές να μοιράζεσαι τόσο καθημερινά πράγματα», έχει πει.
Για τον Γιάννη Μπέζο και τη γνωριμία τους έχει αποκαλύψει: «Τον θαύμαζα τον Γιάννη Μπέζο. Αισθανόμουν τόσος σίγουρος για την σχέση μου, που δεν ένιωσα ότι έπρεπε να αποδείξω κάτι. Πριν καν συμβεί οτιδήποτε, είχαμε συνεργαστεί με τον Γιάννη Μπέζο. Ήταν πολύ ωραία γιατί είχα μεγαλώσει μαζί του. Οπότε είχαμε μια επαφή».
Θυμηθείτε τη συνέντευξή του
- Φοινικούντα: Απολογείται σήμερα ο 30χρονος για συνέργεια
- Φοινικούντα: «Ήταν σαν να μιλούσε κάποιος άλλος, ήταν φοβισμένος» – Τι αποκαλύπτει ανιψιός του ιδιοκτήτη
- Stoiximan GBL: O Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, ματσάρα στο Αλεξάνδρειο
- Χριστουγεννιάτικο bazaar για τις γατούλες του Βοτανικού
- Κλιματική αλλαγή: Οι πλημμύρες απειλούν τους υπόγειους σιδηροδρόμους – Το παράδειγμα της Νέας Υόρκης
- Τα Ελληνικά στην Αγγλία και την Ουαλία: πού μιλιούνται περισσότερο
- Η μάχη χάθηκε, ο πόλεμος συνεχίζεται: Η Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ και Château Miraval των 500 εκατ. δολαρίων
- Aegean Airlines: Where Greeks Travel for Christmas Holidays
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 20.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-cD4pt47I4JY-unsplash-1-315x220.jpg)


























































![Airbnb: Πάνω από 90% οι πληρότητες για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/shutterstock_2395408901-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442