Ρωσία: Θα ανταποδώσουμε τις κυρώσεις στην ΕΕ – Δεν σας συμφέρει η αναμέτρηση μαζί μας
Η Ρωσία θα απαντήσει στις κυρώσεις που της έχει επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ενωση, την οποία δεν συμφέρει η αναμέτρηση με τη Μόσχα, τόνισε στέλεχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Η κυβέρνηση της Ρωσίας θα ανταποδώσει τις κυρώσεις της Ευρωπαϊκής Eνωσης και καλεί τα 27 κράτη μέλη της να συνειδητοποιήσουν ότι η αναμέτρηση με τη Μόσχα δεν είναι προς το συμφέρον τους, δήλωσε σήμερα ανώτερος ρώσος διπλωμάτης, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA (εικόνα, επάνω, από AP).
«Δεν θα μείνουν αναπάντητες»
«Οι ενέργειες της ΕΕ δεν θα μείνουν αναπάντητες (…). Οι ανεύθυνες κυρώσεις που επέβαλαν οι Βρυξέλλες ήδη επηρεάζουν αρνητικά την καθημερινή ζωή των απλών Ευρωπαίων», είπε στο πρακτορείο ο Νικολάι Κόμπρινετς, ανώτερος αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας