Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Χριστίνα Κοντοβά.
Η γνωστή σχεδιάστρια, μετά την υιοθεσία της μικρής Ada, απολαμβάνει τον ρόλο της μητέρας και χαίρεται να περνούν χρόνο μαζί.
Με τον Τζώνη Καλημέρη πηγαίνουν αρκετά συχνά εκδρομές και συνηθίζουν να απαθανατίζουν τις στιγμές.
Στην τελευταία της ανάρτηση η Χριστίνα Κοντοβά πόσταρε μία φωτογραφία από το Νύμφαιο, στην οποία μπαμπάς και κόρη παίζουν στο χιόνι.
Θυμίζουμε ότι πρόσφατα σε συνέντευξή του ο σύντροφός της δήλωσε για τα προσωπικά τους: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ. Ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι κάνει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι».
Για πρώτη φορά, η ζωή του Νίκου Ξυλούρη ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι από τη Stages Network και τα Αθηναϊκά Θέατρα, με το έργο Ο Αρχάγγελος της Κρήτης. Έως τις 31 Ιανουαρίου στο θέατρο ΗΒΗ.
Μια από τις πιο ωραίες φωνές της γενιάς της, η Βιολέτα Ίκαρη επιστρέφει στη δισκογραφία με το EP Σύννεφα Μπαλόνια, αλλά και στον Σταυρό του Νότου στις 26 Δεκεμβρίου.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας