Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκινητικός ο Τζώνης Καλημέρης: «Εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού»

Συγκινητικός ο Τζώνης Καλημέρης: «Εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού»

Ο Τζώνης Καλημέρης μίλησε για πρώτη φορά για την μικρή Ada που υιοθέτησε η Χριστίνα Κοντοβά

Ο Τζώνη Καλημέρης μίλησε για την Χριστίνα Κοντοβά και την απόφασή της να υιοθετήσει ένα παιδάκι.

Ο Καλημέρης μιλώντας στο Πρωινό αποκάλυψε δύσκολες στιγμές που είχε περάσει στο παρελθόν με πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για τα προσωπικά μου, θα σου πω όμως πως από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Χριστίνα είχε αυτό το θέμα στο μυαλό της και ήταν μία συνθήκη που είχα δεχτεί εγώ, ότι αν μείνουμε μαζί και είμαστε καιρό, θα το κάνουμε. Εκτός του ότι θα στηρίξω απόλυτα ό,τι κάνει η Χριστίνα, θα είναι κόρη μου το κορίτσι», είπε αναφορικά για τη μικρή Ada και το γεγονός ότι η σχεδιάστρια του είχε γνωστοποιήσει εξ’ αρχής ότι θέλει να υιοθετήσει παιδί.

«Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της» ανέφερε ο ίδιος και συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα. Κάποια στιγμή θα παντρευτούμε. Εγώ το έχω ξαναπεί. Δεν έχω κανέναν φόβο ή αντίρρηση με τον γάμο. Γάμο κανονικό θα κάνουμε, όχι σύμφωνο συμβίωσης».

Ο Τζώνη Καλημέρης, οποίος έχει τρεις γιους, περιέγραψε πώς είναι να είναι και μπαμπάς ενός κοριτσιού. «Έφτασα σε αυτή την ηλικία που είμαι να εκπαιδεύομαι ως πατέρας κοριτσιού. Πολλές φορές στη ζωή μας βάζουμε μία τελεία. Αυτό ήταν τελείωσα, ό,τι προσέφερα το προσέφερα στην κοινωνία. Και ξαφνικά σου ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, εκεί που είχες βάλει τελεία» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος απάντησε και για την ασθένεια που πέρασε στο παρελθόν. «Δεν με επηρέασε σωματικά, ψυχολογικά, σωματικά η αρρώστια. Καθόλου. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, μπορούσα να κάνω κάτι; Πέρασα αρκετά μεγάλο ζόρι με τις θεραπείες. Μέχρι που πήγα στην Αμερική και “σκότωσα το θηρίο”, βέβαια δεν σκοτώνεται ποτέ, είναι σε χειμέρια νάρκη. Είναι 12 χρόνια τώρα που είμαι μία χαρά. Ευτυχώς για μένα, οι εξετάσεις είναι επιφανειακές. Δεν είχα ακριβώς καρκίνο του δέρματος, είναι λέμφωμα, που είναι ορατό».

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024