Οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν και ο Ζοάν Λαπόρτα είναι και πάλι πρόεδρος της Μπαρτσελόνα! Ο 63χρονος δικηγόρος πήρε το 66,6% των ψήφων έναντι του 30.9% του Έκτορ Φοντ και έτσι θα παραμείνει στα ηνία του συλλόγου μέχρι το 2031.
Με την ανακοίνωση των exit polls ο Λαπόρτα ξέσπασε σε έξαλλους πανηγυρισμούς γιορτάζοντας με τους δικούς του ανθρώπους. Μάλιστα το έριξε και στον χορό, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό του.
? La reacción de Laporta ?↔️
? ¡LAPORTA CELEBRA el RESULTADO del PRIMER SONDEO de las elecciones!
?? Ganaría con un 66,6% de los votos. Víctor Font obtendría un 30,9%.
Επί των ημερών του Λαπόρτα οι Καταλανοί έχουν κατακτήσει έξι πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα, έξι Super Cup, δύο Champions League, ένα UEFA Super Cup και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Αυτά στους άντρες καθώς στις γυναίκες έχουν επίσης πέντε πρωταθλήματα, τρία Κύπελλα, τέσσερα Super Cup και τρία Champions League.
Ένα από τα πιο σημαντικά του επιτεύγματα είναι βέβαια η ανακατασκευή του Καμπ Νου που βρίσκεται σε εξέλιξη. Το 2021 που επέστρεψε στην προεδρία του συλλόγου ήρθε αντιμέτωπος με τεράστια οικονομικά προβλήματα τα οποία έχει καταφέρει να ρυθμίσει σε έναν βαθμό.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Για πρώτη φορά μετά το 2001, η ιστορική Κόβεντρι -υπό τις οδηγίες του Φρανκ Λάμπαρντ πλέον- επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…