Λίγες μέρες απέμειναν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026 και το Μεξικό, μια από τις οικοδέσποινες χώρες της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου, ανακοίνωσε την 26μελή αποστολή του.
Για τους Έλληνες φιλάθλους, από το squad του Χαβιέρ Αγκίρε ξεχωρίζει η παρουσία των Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ και του Χόρχε Σάντσες από τον ΠΑΟΚ. Όπως φυσικά και εκείνη του πολύπειρου τερματοφύλακα, Γκιγιέρμο Οτσόα (έκτη φορά σε Μουντιάλ!).
Η ανακοίνωση της τελικής αποστολής έγινε με ένα ωραίο βίντεο και το εξής σύνθημα: «Δεν είμαστε μόνο 26… Είμαστε οι εδώ και οι εκεί. Σήμερα και πάντα».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών