Νέα σενάρια για Βλαχοδήμο: «Θέλει Σεβίλλη, αλλά η Νιουκάστλ μιλάει με άλλη ομάδα»
Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θέλει να παραμείνει στη Σεβίλλη, αλλά η Νιουκάστλ και η διοικητική αστάθεια των Ισπανών τον «στέλνουν»… Τουρκία.
Η φετινή σεζόν στη Σεβίλλη ήταν γεμάτη… σκαμπανεβάσματα, τα οποία συνοδεύονται από διοικητική αστάθεια, ωστόσο ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν από τις -θετικές- σταθερές της ομάδας.
Ο Έλληνας διεθνής κίπερ θέλει να παραμείνει στην ομάδα της Ανδαλουσίας, αλλά αυτό μόνο εύκολο δεν είναι μιας και η ομάδα στην οποία ανήκει, η Νιουκάστλ, είναι σε διαπραγματεύσεις με άλλο σύλλογο για να τον παραχωρήσει.
Ο Βλαχοδήμος θέλει Σεβίλλη, αλλά…
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία, ο Βλαχοδήμος αρέσει στην Μπεσίκτας οποία είναι σε διαπραγματεύσεις με τους Άγγλους, για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.
👉 El Sevilla ya sabe que el Newcastle no cederá de nuevo a Vlachodimos y sus elevadas pretensiones hacen que sea prácticamente imposible retenerlo
🔎 El Besiktas ya se mueve para adelantarse a la competencia y hacerse con el cancerbero griego#SevillaFChttps://t.co/WNX5YMUPRU
— Estadio Deportivo (@Estadio_ED) May 24, 2026
Κάπως έτσι, η διοικητική αστάθεια της Σεβίλλης, σε συνδυασμό με την πρόθεση της Νιουκάστλ για πώληση του 32χρονου κίπερ κάνει δύσκολη την παραμονή του στην Ισπανία. Δεν αποκλείεται ο Βλαχοδήμος να βρεθεί στην Τουρκία, για την Μπεσίκτας, της οποίας ο νέος αθλητικός διευθυντής έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον παίκτη.
🔥 Vlachodimos avanza con el que podría ser su nuevo club: No sabe nada del Sevilla FC.
Información 👇👇👇 https://t.co/Oqwly9J3eZ
— La Sevilla Futbolera 🟢⚽🔴 (@LaSevillafut) June 1, 2026
- Τραγωδία στην Ισπανία μετά το Μουντιάλ: 13χρονος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών!
- Μαθαίνουν αντιπάλους στην Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- «Μύθος» ο Γιαμάλ στα 19 του: Το ασύλληπτο επίτευγμα του σούπερ σταρ της Ισπανίας (pics)
- «Έσπασε» ο Σκαλόνι μετά τον χαμένο τελικό: «Πονάει η ψυχή μου…» (vid)
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Ισπανία – Αργεντινή: Δίκαιο και άδικο…
- H απονομή στην Ισπανία – Δεν έφευγε από το πλάνο ο Τραμπ μέχρι να σηκώσει ο Ρόδρι την κούπα (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)
















![Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: Τα δάκρυα του Μέσι μετά τον χαμένο τελικό της Αργεντινής [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/2026-07-19T223643Z_61840975_UP1EM7J1QLF9R_RTRMADP_5_SOCCER-WORLDCUP-ESP-ARG-315x220.jpg)





![Μαδρίτη – Μπουένος Άιρες: Το κοντράστ συναισθημάτων στα πρόσωπα των οπαδών τη στιγμή του γκολ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Gemini_Generated_Image_kjwoqikjwoqikjwo-315x220.png)




![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)






































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442