Για την πρεμιέρα των playoffs και την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε ο Φιλίπε Σοάρες.
Ο Πορτογάλος μέσος τόνισε πως αποτελεί υποχρέωση για τους «ασπρόμαυρους» η νίκη στο ματς με τους Γιαννιώτες, ενώ στάθηκε και στην προσαρμογή του στον Δικέφαλο.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
Για την μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι η ένταση των παιχνιδιών, η ταχύτητα και το τέμπο των παιχνιδιών, μέχρι στιγμής δεν είχα την δυνατότητα να βελτιώσω τον τρόπο του παιχνιδιού μου, αλλά όσο περνάει ο καιρός, φτάνω στο σημείο που πρέπει».
Για το αν νιώθει έτοιμος: «Ναι είμαι σίγουρος, πιστεύω στον εαυτό μου, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο είναι ότι θα δουλέψω σκληρά και αν δουλεύεις σκληρά θα έρθει αυτό που θέλεις».
Για την πρεμιέρα των Play Off: «Έχουμε την ανυπομονησία και την θέληση για να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, πάντα έχουμε την ανυπομονησία και την θέληση να αγωνιζόμαστε και να κατακτούμε νίκες. Είμαστε η μόνη ομάδα που αγωνίζεται ακόμη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πρέπει να συγκεντρωθούμε και στις τρεις διοργανώσεις, πιστεύουμε πολύ στους εαυτούς μας».
Για το μπορούν να βγάλουν από το μυαλό τους τη ρεβάνς με την Γάνδη ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ: «Θέλουμε να κερδίζουμε τον κάθε αγώνα. Δεν είναι δύσκολο, η θέλησή μας είναι να κερδίζουμε το κάθε παιχνίδι, το επόμενο παιχνίδι είναι κόντρα στα Γιάννενα οπότε αυτό είναι το πιο σημαντικό, είμαστε υποχρεωμένοι και πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να επικεντρωθούμε στο ματς με τα Γιάννενα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Ο Βινίσιους «καθάρισε» για την ισπανική ομάδα στο επεισοδιακό παιχνίδι της Λισαβώνας, με τον Βραζιλιάνο να πετυχαίνει εντυπωσιακό γκολ. Ο σκόρερ κατηγόρησε τον Πρεστιάνι της Μπενφίκα για ρατσιστική επίθεση
Ο Ντουέ μπήκε αλλαγή στη θέση του τραυματία Ντεμπελέ με το σκορ στο 2-0 για τη Μονακό και το γύρισε με δύο γκολ και μία ασίστ για το 3-2 της Παρί Σεν Ζερμέν.