Εθνική Ελλάδας: Ποιες είναι οι κλήσεις του Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια με Παραγουάη και Ουγγαρία
Η Εθνική Ελλάδας θα κοντραριστεί με Παραγουάη (27/3, 21:00, εντός) και Ουγγαρία (31/3, 20:00, εκτός), με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει γνωστές τις κλήσεις του.
Η Εθνική Ελλάδος επιστρέφει και πάλι στο προσκήνιο, με δύο φιλικές αναμετρήσεις στα τέλη Μαρτίου, με Παραγουάη (27/3, 21:00, εντός) και Ουγγαρία (31/3, 20:00, εκτός).
Κάπως έτσι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκανε γνωστές τις κλήσεις του και σε αυτές δεν είναι οι Ιωαννίδης, Σιώπης και Μάνταλος, συγκριτικά με τις προηγούμενες. Αντίθετα, Τσιφτσής και Κοντούρης καλούνται για πρώτη φορά.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Τα «σενάρια» θέλουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κοιτάζουν με ενδιαφέρον τον τεχνικό της Βίλα, αλλά οι «χωριάτες» θεωρούν δεδομένη την παραμονή του Ισπανού
Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ κατά κράτος και μετά τη νίκη της με 3-0, πήγε στο +8 από τους ασπρόμαυρους. – Κεντζιόρα (36′, αυτ.), Κοϊτά (74′) και Πινέδα (80′) τα γκολ της «Ένωσης».