Ο Κάιρι Ίρβινγκ επέστρεψε ως αντίπαλος στη Βοστώνη, με τους Μπρούκλιν Νετς να γνωρίζουν την ήττα από τους Σέλτικς.
Όπως αναμενόταν, οι οπαδοί των Κελτών επεφύλασσαν μια ιδιαίτερη υποδοχή στον άσο του Μπρούκλιν. Οι έντονες αποδοκιμασίες συνέθεσαν το σκηνικό στο χθεσινό ματς του TD Garden, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να μην ξεχνούν την αναστάτωση που δημιούργησε στον σύλλογο.
Ο Ίρβινγκ κλήθηκε να σχολιάσει τη γιούχα των οπαδών στη Βοστώνη, με την απάντησή του να είναι… ξεχωριστή. «Είναι σαν να χωρίζεις μια κοπέλα. Θέλει μια εξήγηση για τον λόγο που έφυγες, όμως ελπίζει να της ξαναστείλεις», ανέφερε ο Uncle Drew.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.