Σύμφωνα με πληροφορίες της αγγλικής Telegraph Ρόμαν Αμπράμοβτς θα δεχθεί προτάσεις για την πώληση της Τσέλσι μέσα στην εβδομάδα. Όπως αναφέρεται φαίνεται πως ήδη υπάρχουν τρεις ενδιαφερόμενοι για τους πρωταθλητές Ευρώπης, με τον Ρώσο ιδιοκτήτη να είναι για πρώτη φορά διατεθειμένος να συζητήσει την πώληση της ομάδας.
Οι προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους αναμένεται να εξεταστούν από τον Ρώσο μεγιστάνα μέχρι το τέλος της εβδομάδας και το σίγουρο είναι πως ο Αμπράμοβτς δεν ήθελε να πουλήσει την Τσέλσι, αλλά φαίνεται πως δεν έχει άλλη επιλογή, καθώς απειλείται με κυρώσεις και πάγωμα των τραπεζικών του λογαριασμών.
Βέβαια κανείς δεν ξέρει αν είναι η εφικτή η πώληση της ομάδας στους ενδιαφερόμενους, καθώς δεν γνωρίζουν αν ο Ρομάν Αμπράμοβτς και οι συνεργάτες θα μπορούν να κάνουν τραπεζικές συναλλαγές.
Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν ο Ρώσος είχε αρνηθεί πρόταση ύψους 2.5 δισεκατομμυρίων για την Τσέλσι, ενώ το χρέος του συλλόγου προς εκείνον ξεπερνάει το 1.5 δισεκατομμύριο.
⚽ Roman Abramovich will receive bids to sell Chelsea this week with at least three parties circling the Stamford Bridge club in the belief the Russian billionaire, for the first time, will consider a sale https://t.co/oQkjzZ30gn
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.