Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να ενισχύονται με τον Σέρβο δεξιό ίντερ, Σάβο Σλαβούλιτσα. Με την προσθήκη του Σέρβου να ανεβάζει επίπεδο τον Ολυμπιακό και να δυναμώνει πολύ το ρόστερ των Πειραιωτών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σάβο Σλαβούλιτσα. Ο Σέρβος δεξιός ίντερ (ημ.γέννησης, 13/08/1998), ύψους 1,88μ. υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ.
Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Σάβο Σλαβούλιτσα ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο ξεκίνημα και το νέο βήμα στην καριέρα μου. Είναι μεγάλη μου ευχαρίστηση που γίνομαι κομμάτι ενός τόσο γνωστού και επιτυχημένου συλλόγου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο 100%, όπως κάνω πάντα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
2005-2010: HC Prevent Slovenj Gradec (Σλοβενία) 2016-2018: HC Dinamo Pancevο (Σερβία) 2018-2019: ΗC Novi Pazar (Σερβία) 2019-2019: Al Ahli (Κατάρ) 2019-2020: Ofkse Orashazi Linamar (Ουγγαρία)
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου
«Θα σε πυροβολήσω», «Θα σε σκοτώσω»... Ο Λα Πένια κατάγγειλε στην αστυνομία απειλές θανάτου που αφορούσαν τη σύζυγό του και τις δυο κόρες του. Αναμένεται να τιμωρηθεί για την αποβολή του Καλούλου
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως αθλητή του Παναθηναϊκού και και αποκάλυψε τους τους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει το τριφύλλι προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του.