«Έκρηξη» Κούγια για τον ΠΑΟΚ: «Θα το έδινε και ο Σαββίδης»
Ο Αλέξης Κούγιας εξέδωσε μία άκρως επιθετική ανακοίνωση για ένα πέναλτι που όπως υποστηρίζει έγινε πάνω στον Ακούνια, στο ματς της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ Β’.
Λάρισα και ΠΑΟΚ Β’ έμειναν στο 0-0 στο Αλκαζάρ για την 20η αγωνιστική της Super League 2, με τους γηπεδούχους να έχουν ωστόσο πολλά παράπονα για τη διαιτησία.
Συγκεκριμένα, η Λάρισα διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Ακούνια, με τον Αλέξη Κούγια να τονίζει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση που εξέδωσε πως «θα το έδινε και ο Ιβάν Σαββίδης».
Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:
«Κύριε Κλάτενμπεργκ με αυτές τις διαιτησίες που έχει η ΑΕΛ εκτίθεσαι και εσύ, αλλά συγχρόνως πανηγυρίζει και όλο το βρώμικο παρασκήνιο του ποδοσφαίρου που θέλει να σε διώξει.
Δεν είναι δυνατόν να μην βλέπει ο διαιτητής αυτό το πέναλτι εις βάρος του ΠΑΟΚ που θα το έδινε και ο Ιβάν Σαββίδης από ντροπή».
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.
Η τουρκική δικαιοσύνη συνεχίζει να ερευνά το μεγάλο σκάνδαλο στοιχηματισμού στο ποδόσφαιρο, παίρνοντας αποφάσεις για προφυλάκιση ακόμα και πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.
Ο Ολυμπιακός Κ19 δεν τα κατάφερε στην Αστάνα, ηττήθηκε με 2-0 από την Καϊράτ για την 6η αγωνιστική της League Phase του Youth League και περιμένει τη διεξαγωγή των υπόλοιπων αναμετρήσεων για να μάθει αν θα βρεθει στα νοκ-άουτ.