Ο Ντέρικ Ρόουζ δεν είναι το «φαινόμενο» που ήταν παλιά, όμως τουλάχιστον δεν τα έχει παρατήσει. Ο MVP του 2011 βρέθηκε ένα βήμα πριν την απόσυρση πριν κάποια χρόνια, λόγω των συνεχών τραυματισμών. Τώρα πάλι βρίσκεται στα «πιτς» κι αναμένεται να επιστρέψει τον επόμενο μήνα.
«Δεν θέλω να πονάω όταν θα πηγαίνω να δω τον γιο μου σε αγώνες, ή όταν μου ζητά να περάσουμε το χρόνο μαζί» είχε πει χαρακτηριστικά τότε. Ευτυχώς όχι μόνο συνέχισε αλλά βλέπει και το παιδίτου να ακολουθεί τα χνάρια του.
Ήδη οι κινήσεις του με τημπάλα ακόμα και η ρουτίνα του πριν εκτελέσει βολές παραπέμπουν ευθέως στον πατέρα του.
Ο νέος CEO της Euroleague, Τσους Μπουένο παραχώρησε συνέντευξη στη «Mundo Deportivo» και μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε και για το ενδεχόμενο σύμπραξης με το NBA Europe.
Ο Ολυμπιακός παραμένει ο απόλυτος αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού, με τις 14 ευρωπαϊκές κούπες σε επίπεδο ερασιτεχνικών σπορ, την ώρα που ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στο μηδέν μετά την ήττα της ομάδας βόλεϊ γυναικών στον τελικό του Challenge Cup.
Ανάβουν φωτιές ιταλικά δημοσιεύματα, καθώς αναφέρουν ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θα ανανεώσει με την Μπολόνια και υποστηρίζουν ότι ο Άρης ενδιαφέρεται για την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή.