Θλίψη στην κοινωνία του Πύργου για τον άδικο χαμό 67χρονου επιχειρηματία που «έφυγε» το πρωί της Τετάρτης από τη ζωή «χτυπημένος» από τον κοροναϊό, έπειτα από διήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο του Πύργου.
Σύμφωνα με το patrisnews.com, υπέκυψε σχετικά γρήγορα καθώς έπασχε και από υποκείμενα νοσήματα και ο ιός φαίνεται πως επιδείνωσε ακόμα περισσότερο την επιβαρυμένη υγεία του.
Ο 67χρονος πέθανε λίγους μήνες μετά τον θάνατο του αγαπημένου του γιού, που νικήθηκε από την επάρατη νόσο, έπειτα από γενναία μάχη που έδωσε, στις 27 Ιουνίου του 2021.
Ο επιχειρηματίας διατηρούσε ένα από τα πρώτα καταστήματα με κυνηγετικά είδη στην Ηλεία, στην οδό Ερμού, με την μοίρα όμως να παίζει ένα τραγικό παιχνίδι στην οικογένεια, αφού μέσα σε έξι μήνες «χάθηκαν» πατέρας και γιος.
Ο 67χρονος ήταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, πετυχημένος σε αυτό που έκανε, με ιδιαίτερη αγάπη για το κυνήγι και είχε συγκροτήσει μια οικογενειακή, ουσιαστικά επιχείρηση, που διατηρούσε και διεύρυνε μαζί με τον πρόσφατα αδικοχαμένο γιο του και τη συνδρομή της συζύγου του, την όποια είχε πάντα στο πλευρό του, όπως και τις κόρες του.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.