Δύο τρυφερές φωτογραφίες με τον άντρα της ζωής της, Δημήτρη Λάλο, μοιράστηκε στο Instagram ανήμερα των Χριστουγέννων η ηθοποιός, Έλενα Μαυρίδου.
Η σύζυγος του «Μαθιού» που ξεχώρισε μέσα από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά του Alpha, Σασμός, πέρασε οικογενειακά την ημέρα των Χριστουγέννων.
Η Έλενα Μαυρίδου μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο τρυφερές φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε αγκαλιά με τον σύζυγό της Δημήτρη Λάλο και άκρως ερωτευμένους. Ο Δημήτρης Λάλος με την σύζυγό του εμφανίζονται αγκαλιά ενώ μοιράζονται και τρυφερά φιλιά.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.