Το Spider-Man: No Way Home είναι γεγονός. Η πολυαναμενόμενη ταινία έκανε πρεμιέρα τις προηγούμενες ημέρες, με τον κόσμο να συρρέει στις κινηματογραφικές αίθουσες και οι εισπράξει να ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια δολάρια σε εισπράξεις, μέσα σε μόλις ένα εικοσιτετράωρo.
Ο πρωταγωνιστής της, Τομ Χόλλαντ, παραχώρησε συνέντευξη στο People και μίλησε για τη ζωή του και την καριέρα του.
Εξομολογήθηκε πως τώρα είναι η ώρα να κάνει ένα διάλλειμα και να επικεντρωθεί στο να φτιάξει οικογένεια.
«Έχω περάσει τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής μου να επικεντρώνομαι στην καριέρα μου. Θέλω να κάνω ένα διάλλειμα και να κάνω οικογένεια, αλλά και να δω τι υπάρχει εκεί έξω στον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά.
Επίσης, αποκάλυψε ότι θέλει μια μέρα να γίνει πατέρας και ότι αν δεν ήταν ηθοποιός, θα είχε διαλέξει σίγουρα να είναι δάσκαλος σε κάποιο σχολείο.
Παράλληλα, δήλωσε ευγνώμων για τον ρόλο του στην ταινία και τόνισε ότι δεν θέλει να πει «αντίο» στον άνθρωπο – αράχνη, ακόμα.
«Δε θέλω να αποχαιρετήσω τον Spider-Man, αλλά νιώθω ότι μπορεί και να είμαστε έτοιμοι να πούμε αντίο στον Spider-Man. Δε θέλω να είμαι υπεύθυνος εγώ και να περιορίσω τον επόμενο νεαρό ηθοποιό που θα μπει στη στολή του Spidey», υπογράμμισε.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας