Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε άσχημα την πορεία του στους ομίλους του Europa League αφού ηττήθηκε με 1-0 από την Αντβέρπ, ωστόσο είχε ήδη «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση και την παρουσία του στον έξτρα γύρο της διοργάνωσης.
Ο Τόμας Βατσλίκ που ήταν ο κορυφαίος των Πειραιωτών στο Βέλγιο έδωσε το στίγμα του εν όψει της συνέχειας, με μία ανάρτηση όλο νόημα στα social media.
Η ανάρτηση του Βατσλίκ:
«Δεν πήγαν όλα όπως τα είχαμε προγραμματίσει, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως συνεχίζουμε να κυνηγάμε το όνειρο μας! Ευχαριστούμε για την υποστήριξη. Τα λέμε του χρόνου Europa League!»
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν, με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» να εκφράζει τη σιγουριά του πως αν η ομάδα του έχει πίστη στις δυνατότητές της, τότε μπορεί να προκριθεί στα νοκ άουτ του Champions League.
Ο Κωνσταντής Τζολάκης πρωταγωνίστησε στο 2-0 του Ολυμπιακού επί της Λεβερκούζεν και μετά το ματς δήλωσε πως έκανε… απλώς τη δουλειά του! - Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος για το σπουδαίο αποτέλεσμα.
Η Ρεάλ ήταν καταιγιστική απέναντί στη Μονακό (6-1), όμως το σημαντικότερο σημαντικό είναι ότι επέτρεψε στον Ολυμπιακό να την πλησιάσει στον πόντο, καθώς οι Πειραιώτες έχουν πλέον 8 βαθμούς, έναντι 9 των Μονεγάσκων.