Θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε πριν από μερικές ημέρες, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ο οποίος αμέσως διέκοψε προσωρινά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μπαίνοντας σε καραντίνα.
Ο παρουσιαστής του ANT1 είχε μαγνητοσκοπήσει κάποιες από τις εκπομπές του για το The 2night Show τις οποίες και παρακολουθήσαμε την περασμένη εβδομάδα.
Ο παρουσιαστής, είπε στο τηλεοπτικό κοινό: «Δεν είμαι στο πλατό και στο στούντιο, αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει διαφορετικά απ΄ότι ξέρετε, αφού δεν έγιναν γυρίσματα. Εγώ έμεινα σπίτι, με επισκέφτηκε ο κορονοϊός, οπότε έμεινα μέσα για 10 μέρες και έτσι δεν έγιναν νέα γυρίσματα για την εκπομπή. Όλο αυτό το τριήμερο της τηλεοπτικής μας συνάντησης θα είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα»
«Θέλω να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου περαστικά και δύναμη σε όσους έχουν νοσήσει από κοροναϊό. Δεν ήμουν μόνο εγώ, νόσησε και η μπάντα μαζί με άλλους συνεργάτες. Μέσα από την καρδιά μας περαστικά» ευχήθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας