Στο χειρότερο δυνατό σημείο φαίνεται πως βρίσκονται οι σχέσεις των Σκότι Πίπεν και Μάικλ Τζόρνταν.
Με αφορμή την έκδοση της βιογραφίας του, ο Πίπεν άρπαξε την ευκαιρία και επιτέθηκε ξανά στον Μάικλ Τζόρνταν. Ο λόγος; Το περίφημο «Flu Game» στους τελικούς του 1997, με τον Σκότι να ισχυρίζεται πως είχε σοβαρότερο πρόβλημα στους τελικούς της επόμενης χρονιάς.
Για τελικούς του 1998 με τους Τζαζ, ο παλαίμαχος φόργουορντ δήλωσε: «Δεν θα είχα παίξει στο Game 7 των τελικών του 1998. Το ήξερα από μερικές ημέρες πριν. Ήξερα πριν το Game 6 ότι είχα ένα παιχνίδι μέσα μου και στο ξεκίνημα του αγώνα έπειτα από ένα κάρφωμα δέχθηκα ένα σπρώξιμο από τον Μαλόουν και αυτό με ζόρισε σε όλο το παιχνίδι. Πήγαινα στα αποδυτήρια έκανε ένεση κορτιζόνης και ό,τι άλλο χρειαζόταν. Ξέρω όμως ότι δεν θα έπαιζα στο Game 7».
Για το «Flu Game» του Μάικλ Τζόρνταν στο Game 5 των τελικών του 1997 κόντρα στους Τζαζ, ο Πίπεν τόνισε χαρακτηριστικά:
«Ορίστε τι έχω να πω. Είναι πιο εύκολο να παίξεις με κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου ή με γρίπη; Δεν βλέπω πολλά «bad back games» (σ.σ παιχνίδια με ενοχλήσεις στην μέση), αλλά βλέπω «Flu games». Γρίπη… Έλα τώρα».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Ολυμπιακός παρουσίασε στο Βελιγράδι το μπάσκετ του Μπαρτζώκα, με τους πειραιώτες να πετυχαίνουν την πέμπτη νίκη τους στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχουν δώσει στην Ευρωλίγκα
Μία ακόμη κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άρης Betsson κι έτσι ηττήθηκε με 77-96 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ στο Nick Galis Hall. - Ντεμπούτο για τον Κώστα Αντετοκούνμπο.