Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου περνάει δύσκολες ώρες και δεν μπόρεσε να κρύψει τα δάκρυα του στον αέρα της εκπομπή.
Ο σεφ του Lov it αποκάλυψε ότι ένα από τα αγαπημένα του πρόσωπα, η θεία του έφυγε από τη ζωή λόγω κοροναϊού, ενώ και ο πατέρας του νοσηλεύεται σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση.
«Έχασα τη θεία μου και ο πατέρας μου είναι στο νοσοκομείο με Covid, σοβαρά» είπε εμφανώς συγκινημένος ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε χωρίς να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, «Εμβολιαστείτε! Το πιο απλό πράγμα είναι να εμβολιαστείτε και ειδικά για τους μεγάλους ανθρώπους, για να μπορείτε να δείτε τους δικούς σας ανθρώπους».
Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν δίπλα στον Αλέξανδρο Παπανδρέου και μάλιστα όπως είπε «Είναι επαγγελματίας, σήμερα βρίσκεται εδώ ενώ η καρδούλα του είναι εδώ. Εμένα δε με νοιάζει να μην κάνουμε τη συνταγή και το παίρνω όλο πάνω μου».
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».