Νοσοκομείο ο Ολυμπιακός που… νίκησε και τα δρεπάνια
Με 5 τραυματίες οι Ερυθρόλευκοι.
«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη του Ολυμπιακού επί του Ιωνικού με 1-0 για την 9η αγωνιστική της Superleague, καθώς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης από τα σκληρά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων τραυματίστηκαν πέντε παίκτες των Πειραιωτών. Ο Μαρτίνς προχώρησε σε τρεις αναγκαστικές αλλαγές, με τον Κούντε να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος, τον Παπασταθόπουλο να γίνεται αλλαγή πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και τον Ροντρίγκες λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας.
Ο Κούντε δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα από τον Βαλεριάνο και στο 41’ έγινε αλλαγή, με τον Μαντί Καμαρά να παίρνει τη θέση του Καμερουνέζου μέσου. Ο Αφρικανός, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχει υποστεί διάστρεμμα και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου 10 ημέρες. Την Δευτέρα (8/11) θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος και πόσες μέρες θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς.
Πριν την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Πέδρο Μαρτίνς αντικατέστησε τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, καθώς ο έμπειρος σέντερ μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο. Στο 63’ ο Πορτογάλος έκανε νέα αναγκαστική αλλαγή, με τον Γκάρι Ροντρίγκες να αποχωρεί και να αφήνει τη θέση του στον Χένρι Ονιεκούρου. Ο μεσοεπιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει μια σύσπαση στον οπίσθιο μηριαίο.
Από το ματς αποχώρησαν επίσης με προβλήματα ο Μαντί Καμαρά και ο Ρέαμπτσιουκ, με τον Αφρικανό μέσο να αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο, ενώ ο Μολδαβός μπακ είδε το πόδι του να πρήζεται. Ο χαφ από τη Γουϊνέα είχε τραυματιστεί στον ώμο και στο παρελθόν και μάλιστα είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή, ενώ ο Ρέαμπτσιουκ είχε τραυματιστεί στο ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όταν δέχθηκε το σκληρό μαρκάρισμα από τον Μπαρόκ.
Πέντε παίκτες του Ολυμπιακού τραυματίστηκαν στο αποψινό παιχνίδι, με τον διαιτητή να αφήνει τα σκληρά μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων και να τους δίνει μόνο τρεις κάρτες. Ένα παιχνίδι, μετά το οποίο η ομάδα του μεγάλου λιμανιού θυμίζει νοσοκομείο…
- Εκνευρισμένος ο Εμπαπέ: Είπε στους συμπαίκτες να φύγουν από την απονομή και να μην κάνουν pasillo στην Μπαρτσελόνα (vid)
- Ένας Αντετοκούνμπο δεν φέρνει την άνοιξη: Πάλευε μόνος του ο Γιάννης, ήττα για τους Μπακς (108-104)
- Νέο κέρδος για τη Λέτσε: το σχέδιο εξυγίανσης απέδωσε
- Ρεάλ Μαδρίτης: Στόχος τα 300 εκατ. ευρώ από τη φανέλα
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα (vid)
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί οι Άνδρες στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό (vid)
- Άρης: «Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442