Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του εν όψει της αυριανής(07/11,19.30) εκτός έδρας αναμέτρησης στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό για την 9η αγωνιστική της Super League.
Στα πλάνα του Δημήτρη Σπανού για την αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ελλάδας τέθηκαν ξανά οι Κάνιας, Τσιγκρίνσκι, Λενίς που αποθεραπεύτηκαν, κάτι που αυτόματα μηδενίζει το απουσιολόγιο της ομάδας της Νίκαιας καθώς διαθέσιμοι είναι και οι Αοσμαν, Ματσούκας.
Η αποστολή του είναι η εξής: Αναγνωστόπουλος, Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Ντελγκάδο, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσεζ, Κιάκος, Γκοτσούλιας, Αοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Μπάσα, Κάνιας, Μάναλης, Καμπράλ, Ματσούκας, Τουράμ, Λένις.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Με τον Βεζένκοφ να έχει 23 πόντους, από 15 ο Τζόουνς και ο Πίτερς και 13 ο Ντόρσεϊ, ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα το Μαρούσι (Περάντες 16π) με 104-89. Πλέον εστιάζει στη διαβολοβδομάδα της Euroleague.
Με γκολ του Μασκανάκη στο 90+2', ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Super League - Πρώτη νίκη μετά από 3.5 μήνες για τους Σερραίους.