Τον διάδοχο του Στιβς Μπρους εξακολουθεί να ψάχνει η Νιούκαστλ, η οποία ωστόσο δεν φαίνεται να βιάζεται και πολύ, καθώς δεν θέλει να δώσει τα κλειδιά της τεχνικής ηγεσίας χωρίς να είναι 100% σίγουρη.
Το όνομα του Πάουλο Φονσέκα είναι αυτό που τα τελευταία 24ωρα «παίζει» περισσότερο από όλα. Ωστόσο, όπως φαίνεται η Νιούκαστλ θέλει κάτι πιο… δυνατό από τον Πορτογάλο και θέλει να «ταράξει» για τα καλά την Ευρώπη.
Όπως αναφέρει η daily mail, οι «καρακάξες» θέλουν να φέρουν στο St James Park τον Έρικ Τεν Χάαγκ του Άγιαξ και είναι διατεθειμένες να του δώσουν έναν τεράστιο μισθό. Προς το παρόν η υπόθεση μοιάζει πάρα πολύ δύσκολη, καθώς ο Ολλανδός δεν θέλει να αφήσει τον Άγιαξ στη μέση της σεζόν.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί