Χωρίς περιθώρια για άλλες απώλειες μετά την ήττα της από την Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν ισοπεδωτική στο Βέλγιο όπου διέλυσε με 5-1 την Μπριζ κι έπιασε κορυφή στον όμιλο, περιμένοντας βέβαια να δει τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ. Κυρίαρχη σε όλο το ματς η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα που στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα γκολ.
Στο 10′ ακυρώθηκε γκολ του Γκρίλις για επιθετικό φάουλ ενώ δύο λεπτά μετά ακυρώθηκε και γκλ του Ρόδρι για οφσάιντ. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ωστόσο, η Σίτι πέτυχε και πάλι γκολ το οποίο μέτρησε αυτή τη φορά.
Ο Φόντεν έκανε μαγική μπαλιά στον Κανσέλο που κατέβασε και πλάσαρε για το 1-0 της Σίτι. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, οι «Πολίτες» σκόραραν ξανά, με τον Μαχρέζ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα και να κάνει το 2-0 στο 42′.
Η Σίτι μπήκε με το πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το 3-0 με σουτ του Γουόκερ στο 53′. Στο 67′ ήταν σειρά του 19χρονου Πάλμερ να σκοράρει με υπέροχο πλασέ από ασίστ του Στέρλινγκ και στο 81′ ο Φανάκεν με πλασέ από κοντά μείωσε σε 1-4.
Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μαχρέζ στ 85′. Ο Αλγερινός έφυγε απέναντι από τον Μινιολέ και τον «εκτέλεσε» για το 5-1 της Σίτι που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο αν ο Στέρλινγκ δεν έχανε τα άχαστα στο δεύτερο ημίχρονο και ειδικά προς το τέλος που το παιχνίδι έγινε ροντέο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).