Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει φανέλα βασικού στον Τσούμπα Άκπομ.
Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τετράδα στην άμυνα τους Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και Σίντκλεϊ. Κούρτιτς και Σβαμπ θα είναι στα χαφ με τον Άκπομ στην κορυφή της επίθεσης και τους Μουργκ, Αουγκούστο και Μιτρίτσα πίσω του.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Μάικ Τζέιμς με ανάρτησή του εξήγησε πως η αποχώρηση του Βασίλη Σπανούλη από τη Μονακό αποτέλεσε κάποιου είδους αφύπνιση για κάποιους παίκτες των Μονεγάσκων.
Η γεωγραφική έκταση, η αύξηση των ομάδων και τα αεροπορικά ταξίδια εκτοξεύουν το ανθρακικό αποτύπωμα του Μουντιάλ – Προβληματισμός για το μέλλον των μεγάλων διοργανώσεων.
Νίκη με την οποία επέστρεψε στην 4η θέση (12-7) πέτυχε οΠΑΟΚ και έχει, πλέον, μια ακόμη εξ αναβολής εκκρεμότητε, αυτήν, εντός έδρας, απέναντι στον Άρη (15/4, εξ’ αναβολής για την 21η αγωνιστική).