Ο ηθοποιός Νίκος Κουρής μίλησε στη Μάρτζυ Λαζάρου από το πλατό του «Δες και βρες» για λογαριασμό του «Love It».
Το τηλεπαιχνίδι
«Είναι κάτι που αγαπάω πάρα πολύ, το απολαμβάνω. Είναι και για μένα μια αποκάλυψη. Βοηθάνε και οι άνθρωποι που κάνουν την εκπομπή να έχω καλή διάθεση.
Αρχικά απόρησα όταν μου το πρότειναν. Τα “όχι” χτίζουν ταυτότητα και χαρακτήρα, μπορούν να σου καταστρέψουν την καριέρα. Γιατί αυτό που αποκλείεις μπορεί να μην είναι καλό που το αποκλείεις» είπε.
Ελληνικό #MeToo
«Αυτό που συμβαίνει στο θέατρο είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους. Με ενδιαφέρει αυτό που συμβαίνει να μας μάθει όλους κάτι κι ας μην είμαστε όλοι στην ίδια μοίρα.
Θα ήθελα για μένα να είμαι πιο ευαίσθητος και πιο προσεκτικός με τους ανθρώπους, συνολικά.
Όλοι έχουμε ένα καινούριο όριο.
Έχω 28 χρόνια στη δουλειά, είναι πολλά τα ποδάρια της κακοποίησης. Και μένα μου έχουν τύχει πολλά πράγματα στη διαδρομή μου και έκανα τις επιλογές μου».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας