Με διάθεση… εξομολόγησης πήγε στην εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη σήμερα και θέλησε να μοιραστεί με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές ένα προσωπικό της πρόβλημα.
Αυτό που προβληματίζει την ωραία Ελένη δεν είναι άλλο από τις… αυπνίες.
Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί εξαιτίας της ζέστης και κάθε βράδυ ταλαιπωρείται.
«Κοιμάστε καλά; Εγώ ξυπνάω τη νύχτα, ανάβω air condition, κλείνω air condition και δεν τα πάω καλά με το air condition… δεν αντέχω τόση ζέστη!» είπε προβληματισμένη η Ελένη Μενεγάκη.
Και τότε ήρθε η ερώτηση από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Έχεις πάπλωμα;» και πρόσθεσε: «Με σαράντα βαθμούς δεν το έχω βγάλει το πάπλωμα… Δεν είμαι ψυχολογικά έτοιμη…»!
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας